Bodström inne från kylan

Inom [[socialdemokraterna]] har under sensommaren och hösten debatten gått het om vinster i bland annat privata friskoleföretag. Och [[Thomas Bodström]] kritiserades för att ha tagit plats i AB Pysslingens styrelse. Nu verkar han vara aktuell att toppa riksdagslistan för s i Stockholms län.

Det är Expressen som uppger att Bodström ska bli [[Mona Sahlin|Mona Sahlins]] vapen för att locka tillbaka väljarna i Stockholm.

Men det är ju knappast i länet Bodströms ställningstagande varit kontroversiellt. I stället är det i Stockholms arbetarekommun, via [[Carin Jämtin]], som debatten om vinstuttag i bland annat friskoleföretag uppstått.

Sahlin själv, som i förra valet kandiderade som andranamn i Stockholms län, kommer enligt Expressen nu i stället att toppa listan i Stockholms kommun.

Hittills har dessa uppgifter inte bekräftats officiellt, och det är också glest med kommentarer bland de annars så flitiga socialdemokratiska bloggarna. S-bloggaren Claes Krantz skriver dock att han inte har något emot Thomas Bodström, men undrar om socialdemokraterna i Stockholm är ”så svaga att de måste leta affischnamn och kändispolitiker”.

Kommentera