Redigera makthavarna

Bakgrunden till att sajten Makthavare.se heter som den gör är den wiki i vilken vår samarbetspartner [[Fokus]] från början presenterade de 100 personer man menade hade mest inflytande över Sverige. Nu drar det ihop sig till årets rankning!

På torsdag den 5 november presenterar Fokus sin årliga makthavarrankning över svenskarna med mest inflytande under 2009. [[Torbjörn Nilsson]] skriver att de just nu håller på med finjusteringarna.

Han tipsar också om förra årets makthavarrankning och den som var året innan dess.

Ni som är våra läsare vet kollektivt mycket mer än Fokus och Makthavare.se:s redaktioner om de makthavare vi skriver om och lägger upp artiklar om i wiki-databasen. Ni är därför varmt välkomna att redigera och komplettera de poster som i dag finns upplagda – och självklart lägga till nya artiklar om personer och organisationer som saknas. Börja till exempel med att söka på ditt eget namn, eller din chefs, eller dina närmaste kollegors. Saknas ni? Varsågod och skriv!

Välkomna också att träffa oss på Pressklubben i Stockholm i kväll, Vasagatan 50 kl. 17.30 och framåt. Samtalsämnen som uppmuntras är sådant som kretsar kring politik- och samhällsfrågor.

Kommentera