Premiär för TV Almedalen

När snön yr kring öronen är det kanske svårt att tro att det någonsin blir sommar igen, men det blir det – och då hägrar årets höjdpunkt för politiknördar: Almedalsveckan. I partier och intresseorganisationer pågår förberedelser för fullt, så även på Veritas PR & Communications.

Redan den 3 december arrangerade pr-byrån ett frukostseminarium på temat ”Vilka frågor kommer att dominera Almedalen 2010?”. Talade gjorde kommunikationscheferna [[Karin Pettersson]] (s) för och [[Pär Henriksson]] (m). En sammanfattning av vad de pratade om kan ses här:

Veritas PR fortsätter nu med Almedalsfrukostar och erbjuder tillsammans med Gotlandsbaserade företaget ImCode även de som inte kan delta möjligheten att följa det som diskuteras via webben och TV Almedalen.

– Det är hård konkurrens om uppmärksamheten under Almedalsveckan och det blir därför allt viktigare att använda sig av digitala medier för att få ut mer av sin medverkan. Att livesända via webben ger möjlighet att nå fler och därmed också få större effekt. Det vill vi också redan nu visa på genom våra egna sändningar, säger Veritas PR & Communications vd [[Bijan Fahimi]].

Nästa tillfälle att se de webbsända Almedalsfrukostarna sker den 9 februari, då kompetensutveckling står i fokus. Då ger [[LO]] och Överenskommelsekansliet olika exempel på hur organisationer kan utnyttja Almedalsveckan som arena för kompetensutveckling.

Kommentera