Schyman i gräl med Åkesson och i säng med El-Refai

I går möttes Feministiskt initiativs [[Gudrun Schyman]] och Sverigedemokraternas [[Jimmie Åkesson]] i en debatt i SVT:s Agenda. Temat var jämställdhet och debatten kommenterades av fd folkpartiledaren [[Bengt Westerberg]] och [[Nisha Besara]], chefredaktör Dagens Arena. Tonen mellan de båda kombattanterna var hätsk.

- Du är så okunnig att det är ganska genant att prata med dig om de här frågorna. Du har ett kunskapsförakt som jag tycker är pinsamt, sa Gudrun Schyman.

Efter debatten konstaterade Nisha Besara att effekten av bataljen sannolikt blir att Sd-anhängare kommer att gilla Åkesson ännu mer och Fi-anhängare kommer gilla Schyman ännu mer.

På bloggen The Campaign Dossier skriver [[Ingemar Hansson]] att ”Alla partiledare som Jimmie Åkesson har mött har haft en tendens att antingen undervärdera honom eller låta sina negativa känslor för Sverigedemokraterna lysa igenom”, och menar att Schyman gjorde [[Maud Olofsson]] och [[Mona Sahlin]] ”sällskap i det illustra sällskap av garvade veteraner som har förlora sina debatter med den betydligt mer oerfarne Jimmie Åkesson”.

Via YouTube sprids nu ett videoklipp där Gudrun Schyman ligger till sängs med komikern [[Nour El-Refai]] och spelar upp en scen där El-Reifai verkar försöka övertala Schyman om att ”ställa upp” på sex. Budskapet är att ett nej alltid är ett nej.

Filmen uppges vara den första i en serie som kommer att publiceras var femte dag fram till valet.

Kommentera