Makthavaröl med Stefan Fölster

[UPPDATERAD] På onsdag den 27 juni är det säsongsavslutning för Makthavaröl. Denna gång hälsar vi Svenskt Näringslivs chefekonom [[Stefan Fölster]] välkommen att svara på frågor om sin syn på alliansregeringens reformpolitik. Kommenterar gör ekonomijournalisten [[Emanuel Sidea]] (Veckans Affärer).

Makthavaröl hålls denna gång på Kåken – den inre baren med uteservering på innergården – på restaurang 1900 (Regeringsgatan 66 i centrala Stockholm).

Bakgrunden till utfrågningen är Fölsters bok ”Sverige har blivit en fet katt”, som släpps i dagarna. I boken kritiseras regeringen för att ha växlat ner tempot i reformarbetet. Stefan Fölster är även initiativtagare till Svenskt Näringslivs Reformbanken där man listar reformer som i bred bemärkelse främjar företagande och tillväxt. Om detta frågas han ut av Makthavare.se:s [[Ida Thulin]] (ledarskribent och chef, Liberala Nyhetsbyrån). För att ge ytterligare perspektiv medverkar även VA-journalisten Emanuel Sidea.

Passa på att lyssna på ett spännande samtal om politik, företagande och utveckling av nya idéer – och värm upp mingelmusklerna inför den hägrande Almedalsveckan. Insläpp från kl. 18, utfrågningen börjar kl. 18.30 och håller på c:a 45 minuter. Därefter mingel. Boken kommer att finnas på plats för alla intresserade.

Anmälan som vanligt via Facebook.

Kommentera